Izvor: Blic, 05.Jun.2023, 19:05

TEŠKA NESREĆA NA PUTU IZMEĐU VRNJAČKE BANJE I GOČA Jedna osoba stradala na licu mesta, druga preminula na putu do bolnice

Dve osobe su stradale, a dve su povređene u saobraćajnoj nesreći na putu između Vrnjačke Banje i Goča. Na licu mesta poginula je jedna osoba, a žena teško povređena u nesreći preminula je na putu do bolnice.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška saobraćajna nesreća kod Vrnjačke Banje: Poginule tri osobe FOTO

Izvor: B92, 05.Jun.2023

Tri osobe su poginule, a jedna je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto posle 16 časova na putu između Vrnjačke Banje i Goča...Vozač koji je upravljao automobilom marke "škoda" beogradskih registarskih oznaka sleteo je sa puta i udario u drvo, rečeno je Tanjugu u Policijskoj...

Nastavak na B92...

TEŠKA NESREĆA NA PUTU IZMEĐU VRNJAČKE BANJE I GOČA Tri osobe stradale, jedna teško povređena

Izvor: Blic, 05.Jun.2023

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas nešto posle 16 sati na lokalnom putu Goč - Vrnjačka Banja, poginule su tri osobe, a jedna je teško povređena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.