Šumadija 1903 gostuje u Vrnjačkoj Banji (subota, 15 h)

Izvor: KGsport.info, 29.Sep.2018, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šumadija 1903 gostuje u Vrnjačkoj Banji (subota, 15 h)

Ekipa Sušice, uz Šumadiju 1903, igra dobro i bez poraza i želi tako da nastavi

I ovog vikenda sva tri kragujevačka zonaša igraju u gostima. Zonaš sa Bubnja u subotu odlazi na noge Goču, Sušica se u Podunavcima u nedelju sastaje sa Realom, a Vodojaža sa Poletom u Ratini.
Kragujevački zonaši u 6. kolu Šumadijsko-raške zone pokušaće da nastave dobru seriju rezultata u ovoj sezoni. Najuspešniji >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << kragujevački zonaš i doskorašnji srpskoligaš Šumadija 1903, koji jedini u ovoj ligi još nije primio gol i trenutno je bez poraza sa samo jednim remijem, trenutno drži sam vrh tabele sa Slogom iz Kraljeva.
Podmlađeni tim sa Bubnja, sa 11 bonus igrača, startovao je, kako tvrde u stručnom štabu, i preko očekivanja. Cilj u ovoj godini je da se posle odlaska većine igrača stvori ekipa koja će se boriti za vrh tabele, ali i bez imperativa za prvo mesto.
Trener Slobodan Stašević sa svojim pomoćnikom Željkom Vasićem, koji vodi i omladinsku selekciju Šumadije 1903 u ligi Zapadne Srbije, uspeli su da motivišu ekipu sačinjenu od nekoliko iskusnih igrača i kadeta iz Apolona 4, tako da rezultati nisu izostali. Na pet utakmica postignuto je devet golova, a odbrana je uspela da sačuva svoju mrežu netaknutom. Strelci su zatajili samo u Raški kada nisu zatresli mrežu domaćina i to je bio i jedini remi Šumadije u dosadašnjem toku takmičenja.
Moramo da budemo zadovoljni kako igrom tako i rezultatima ove podmlađene ekipe, posebno odnosom i zalaganjem na treninzima i utakmicama. Važno je da forsiramo svoju igru bez obzira da li smo kod kuće ili u gostima. Nismo uspeli samo da Banetu damo gol, ali smo na prethodnoj utakmici protiv solidne ekipe Novog Pazara pokazali da možemo više.
Slobodan Stašević, trener Šumadije 1903

Odlazimo u goste Goču i to će biti težak susret za nas zbog lošeg terena, ali i dobre domaće ekipe, koja je uspela da pobedi Vodojažu u Grošnici. Nama nije imperativ samo pobeda, već pre svega igra iz koje će doći i rezultati. Očekujem da i u Vrnjačkoj Banji odigramo dobro i vratimo se neporaženi – optimista je trener Stašević pred susret sa Gočom.
Vrnjčani sa devet bodova su na šestom mestu na tabeli i pokazali su da bolje igraju u gostima, gde su zabeležili dve pobede, a izgubili kao domaćini od Sušice, što može da olakša posao zonaša sa Bubnja.
Bez poraza je i Sušica, koja je i pored brojnih problema posle požara u svlačionima uspela da zadrži četvrtu poziciju sa dva remija i tri pobede. Iako još uvek ne mogu da igraju na svom terenu, igrače Sušice to i ne pogađa previše. Ekipa sa iskusnim igarčima, kako u napadu, tako i odbrani, igra sigurno i ima jasne ambicije da se bori za sam vrh tabele.
Sušičani u nedelju gostuju u Podunavcima kod Kraljeva, gde se sastaju sa novajlijom u ligi Realom. Ne plaše se, kako kažu, imena protivnika i pokušaće da prikažu dobru igru kao protiv Trepče u prethodnom kolu kada su pobedili sa 3:0, i vrate se u Kragujevac neporaženi, kako bi održali korak sa ekipama koje se bore za vrh tabele.
Treći kragujevački zonaš Vodojaža zaostaje samo bod za Sušicom, koja je na četvrtom mestu. Grošničani odlaze u goste Poletu u Ratini, ekipi iz donjeg dela tabele, koja ima pet bodova manje od kragujevačkog zonaša. Vodojaža ima iskusnu ekipu, zabeležiila je dve pobede u gostima i treba očekivati da se i iz Podunavaca vrati neporažena.
Ekipa Gruže, posle prvog poraza u prošlom kolu u Ratini i ustupanja vodeće pozicije kraljevačkoj Slogi, u subotu dočekuje Karađorđa iz Ribnice, a Trepča Slogu iz Kraljeva. U nedelju se sastaju Bane – Šumadija (T) i Novi Pazar – Apolon 2018.
Tekst i foto: M. Jovičić
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.