Spremajte se, Brazilke stižu!

Izvor: Mondo, 19.Jun.2017, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremajte se, Brazilke stižu!

Ako se pitate o čemu je reč - bliži se Vrnjački karneval!

Foto: Guliver/Getty images, Thinkstock

Od 9. do 16. jula u Vrnjačkoj Banji održaće se 13. međunarodni vrnjački karneval, a organizatori očekuju oko 350.000 posetilaca koji će osam dana uživati u bogatom zabavnom programu.

Vrnjački karneval sada zauzima značajno mesto u kalendaru svetskih karnevalskih dešavanja i uz Guču >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i EXIT, najveća je turistička manifestacija u Srbiji.

Na karnevalu će biti više od 70 različitih dešavanja, a predviđeni su koncerti Željka Bebeka, Seke Aleksić, Halida Bešlića, grupe Zabranjeno pušenje, Dragoljuba Đuričića i mnogih drugih.

Prvog dana karnevala na glavnoj bini biće održana muzička manifestacija "Jedna pesma, jedna želja" koja će ugostiti mnoga velika imena iz sveta narodne muzike.

Očekuje se i dolazak vatrenih Brazilki iz Rio de Žaneira koje svake godine svojim nastupom naprave pravu karnevalsku atmosferu.

Dečija karnevalska povorka je zakazana za sredu 12.jul , dok je Velika međunarodna povorka na programu u subotu 15. jula. Učesnici će stići iz zemalja sa prostora bivše Jugoslavije, Rumunije, Bugarske i Kipra, navodi se u saopštenju organizatora.

Ako vas interesuju detalji, pogledajte kompletan program ovogodišnjeg karnevala.

------------------------------------------------------------------------------

MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.