Izvor: Pančevac-online.com, 01.Okt.2023, 11:47

REZULTATI OBDUKCIJE UBIJENIH SRBA TEK ZA 15 DANA: Porodice se danas opraštaju od svojih najmilijih

Trojica Srba ubijenih protekle nedelje u Banjskoj, a čija su tela juče posle sedam dana dopremljena iz Instituta za Sudsku medicinu u Prištini biće sahranjena danas. Stefan Nedeljković (33) iz Zvečana biće sahranjen u Vrnjačkoj Banji, a više stotina građana okupilo se jutros da mu daju poštu i poslednji pozdrav dok su se rođaci i […] The post REZULTATI OBDUKCIJE UBIJENIH SRBA TEK ZA 15 DANA: Porodice se danas opraštaju od svojih najmilijih appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

ISPRAĆAJ STEFANA NEDELJKOVIĆA: Povorka sa telom prolazi kroz špalir upaljenih baklji u Kraljevu

Izvor: Pančevac-online.com, 01.Okt.2023

Stefan Nedeljković, jedan od trojice mučki ubijenih Srba na Kosovu i Metohiji biće sahranjen danas u Vrnjačkoj Banji. Povorka sa Stefanovim telom, na putu ka Vrnjačkoj Banji, vozila je kroz špalir upaljenih baklji, koji su oformili ljudi koji su došli da Stefana isprate na večni počinak. Njegovi...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.