Izvor: Pančevac-online.com, 01.Okt.2023, 13:17

ISPRAĆAJ STEFANA NEDELJKOVIĆA: Povorka sa telom prolazi kroz špalir upaljenih baklji u Kraljevu

Stefan Nedeljković, jedan od trojice mučki ubijenih Srba na Kosovu i Metohiji biće sahranjen danas u Vrnjačkoj Banji. Povorka sa Stefanovim telom, na putu ka Vrnjačkoj Banji, vozila je kroz špalir upaljenih baklji, koji su oformili ljudi koji su došli da Stefana isprate na večni počinak. Njegovi posmrtni ostaci krenuli su iz Zvečana do mesta […] The post ISPRAĆAJ STEFANA NEDELJKOVIĆA: Povorka sa telom prolazi kroz špalir upaljenih baklji u Kraljevu appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

ZA SOBOM OSTAVIO DVOJE MALE DECE: Građani Leposavića ispratili Bojana Mijailovića na večni počinak VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 01.Okt.2023

Na novom groblju u Leposaviću sahranjen je Bojan Mijailović, jedan od trojice Srba ubijenih na Kosovu i Metohiji. Tužna povorka krenula je od njegove porodične kuće ka groblju. Bol i tuga bili su vidljivi na licima rodbine i sugrađana. Naročito je tužna činjenica da je Bojan pre samo nekoliko...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.