Novac za pošumljavanje dodeljen Beloj Palanci, Pančevu, Kikindi, Vrnjačkoj Banji i Šapcu

Izvor: Danas, 27.Jun.2019, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novac za pošumljavanje dodeljen Beloj Palanci, Pančevu, Kikindi, Vrnjačkoj Banji i Šapcu

Ministar zaštite životne sredine Goran Trivan potpisao je danas ugovore sa predstavnicima lokalnih samouprava kojima će, na osnovu konkursa Ministarstva, biti dodeljeno 18 miliona dinara iz Zelenog fonda Srbije za pošumljavanje u 2019. godini. Članak Novac za pošumljavanje dodeljen Beloj Palanci, Pančevu, Kikindi, Vrnjačkoj Banji i Šapcu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pet lokalnih samouprava dobilo sredstva za pošumljavanje, među njima Pančevo i Kikinda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2019

Ministar zaštite životne sredine Goran Trivan potpisao je ugovore sa predstavnicima 5 lokalnih samouprava kojima se dodeljuju sredstva Zelenog Fonda Republike Srbije za pošumljavanje. Za ovaj posao izdvojeno je oko 18 miliona dinara...Pošumljavanje je jedna od najvažnijih metoda koju čovečanstvo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Konkurs za učeničke stipendije u školskoj 2019/20.

Izvor: Danas, 28.Jun.2019, 14:45

Fondacija “Evro za znanje” raspisuje konkurs za dodelu pet učeničkih stipendija u školskoj 2019/20. godini. Članak Konkurs za učeničke stipendije u školskoj 2019/20. se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.