Lažni vaučeri za boravak u banji: Na udaru penzioneri VIDEO

Izvor: B92, 04.Mar.2021, 11:09

Lažni vaučeri za boravak u banji: Na udaru penzioneri VIDEO

Nepoznate osobe kontaktirale su telefonom stanovnike beogradskog naselja Jajinci i nudile im ,ispostavilo se, lažne vaučere za boravak u Vrnjačkoj Banji. O kakvoj prevari je reč, kome građani da se obrate ako prime takav poziv i ko stoji iza te podvale?

Mnogo je onih koji prihvate te vaučere, ali ne znaju da iza toga stoje prevaranti.

Ivana Tomić Ilić predsednica GO Voždovac kazala je da se prevara odvija preko telefona, a obično su na udaru penzioneri.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Mi ne znamo šta stoji iza toga, najbolje je da građani prijave policiji. Pozivaju isključivo na fiksne, ne znamo odakle im podaci da su penzioneri u pitanju i odakle im fiksni", kazala je ona.

Kazala je da je poslednjih mesec dana primećena i druga vrsta prevare, a u vezi sa ozakonjenjem gde se osobe predstavljaju kao neko ko ima "vezu" u opštini da završe proces.

Dakle, opština ne nudi nikakve vaučere u pitanju je prevara, te budite oprezni.

Opširnije u video-materijalu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.