Lažni vaučeri za boravak u banji: Na udaru penzioneri VIDEO

Nepoznate osobe kontaktirale su telefonom stanovnike beogradskog naselja Jajinci i nudile im ,ispostavilo se, lažne vaučere za boravak u Vrnjačkoj Banji. O kakvoj prevari je reč, kome građani da se obrate ako prime takav poziv i ko stoji iza te podvale?

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 04.03.2021.

09:42

Lažni vaučeri za boravak u banji: Na udaru penzioneri VIDEO
Foto: Printscreen / TV Prva

Mnogo je onih koji prihvate te vaučere, ali ne znaju da iza toga stoje prevaranti.

Ivana Tomić Ilić predsednica GO Voždovac kazala je da se prevara odvija preko telefona, a obično su na udaru penzioneri.

"Mi ne znamo šta stoji iza toga, najbolje je da građani prijave policiji. Pozivaju isključivo na fiksne, ne znamo odakle im podaci da su penzioneri u pitanju i odakle im fiksni", kazala je ona.

Kazala je da je poslednjih mesec dana primećena i druga vrsta prevare, a u vezi sa ozakonjenjem gde se osobe predstavljaju kao neko ko ima "vezu" u opštini da završe proces.

Dakle, opština ne nudi nikakve vaučere u pitanju je prevara, te budite oprezni.

Opširnije u video-materijalu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: