Izvor: Blic, 24.Feb.2022, 23:41

"HTELI SU DA GA UBIJU, DA NIJE DOŠLA HITNA ONI BI GA DOKRAJČILI!" Potresne reči oca brutalno pretučenog Aleksandra iz Vrnjačke Banje: "Sina sam jedva prepoznao, UNAKAŽEN JE"

Hteli su da ga ubiju. Da se nije pojavila hitna sa policijom, oni bi ga dokrajčili. Srećom, Aleksandrovo stanje ide na bolje. Nije više na respiratoru, ali je i dalje u veštačkoj komi zbog povreda koje ima. Doktori su mi rekli da ima frakturu lobanje, slepoočna kost mu je polomljena na tri mesta i ima hematome po glavi, priča tužno i razočarano Radivoje A. otac Aleksandra A. iz Vrnjačke Banje koji je pre nekoliko dana brutalno pretučen ispred paba u ovom gradu.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.