Gastozova majka tvrdi: Nateraću Nenada da prizna Šavijino dete!

Izvor: Svet, 16.Jul.2015, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gastozova majka tvrdi: Nateraću Nenada da prizna Šavijino dete!

Posle vesti o tome da Nataša Šavija čeka Gastozovo dete, oglasila se i njegova majka.
“Ja sam na odmoru u Vrnjačkoj Banji. Sin mi je posle pobede u Parovima uplatio odmor. Iznenadila sam se kada sam pročitala da je Nataša trudna, ali mislim da je ona izmislila tu priču. To je farsa. Hoće slavu preko imena mog sina, baš kao što je to radila i Tijana Ajfon, kada je slagala da nosi moje unuče. Ipak, ako se ispostavi da jeste trudna, nateraću Nenada >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da prizna dete. Ne želim da moje unuče odrasta bez oca. Iskreno, ja bih volela da mi snajka bude Marija, Nenadova bivša devojka, i da sa njom dobije decu, a ne sa Šavijom”, poručila je Gordana Marinković za Kurir.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja,   iPhone

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Gastozova majka tvrdi: Nateraću Nenada da prizna Šavijino dete!

Izvor: Scandal.rs, 16.Jul.2015

Posle vesti o tome da Nataša Šavija čeka Gastozovo dete, oglasila se i njegova majka...“Ja sam na odmoru u Vrnjačkoj Banji. Sin mi je posle pobede u Parovima uplatio odmor. Iznenadila sam se kada sam pročitala da je Nataša trudna, ali mislim da je ona izmislila tu priču. To je farsa. Hoće slavu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.