Izvor: Objava, 25.Feb.2019, 19:40

Evropsko tržište prepoznaje kvalitet SB‚‚Merkur''

Evropsko tržište prepoznaje kvalitet SB‚‚Merkur

'
VRNJAČKA BANJA -Početak 2019. godine doneo je Merkuru visoko svetsko priznanje. Travel and Hospitalty grupa iz Londona dodelila je Merkuru nagradu za najbolju banju koja uvažava tradicionalni banjski koncept. Best Traditional Spa of the Year, originalnan je naziv nagrade koja se dodeljuje kao priznanje za naporan rad i dostignuća u okviru turističke industrije.
-Ova medijska kuća prepoznaje i nagrađuje uspešne hotele, turističke kompanije i uticajne ljude na šest kontinenata, tako da ova nagrada predstavlja svojevrsni pečat kvaliteta za dugogodišnje zadovoljstvo Merkurovih gostiju.Merkuru preko sedam decenija neguje tradiciju primene balneo terapija, angažovanjem prirodnog bogatstva Vrnjačke Banje – mineralne vode, uz stalni razvoj i nadogradnju uz savremene dijagnostičke metode, visokospecijalizovan medicinski tim, relaks i spa sadržaje uz personalni pristup svakom pojedinačnom pacijentu i njegovom zdravstvenom stanju'',kaže mr dr Dejan Stanojević direktor SB‚‚Merkur''
. Činjenica je da Evropsko tržište prepoznaje kvalitet Merkura jer je internacionalna potvrda kvaliteta iz Londona stigla i 2017. godine. Tada je na svečanoj dodeli nagrada Socrates Comitee koja prati najveća svetska dostignuća iz različitih sfera delatnosti, Merkuru dodeljeno priznanje za najbolju regionalnu bolnicu, u kategoriji “ health care and recreation”, a direktoru Merkura mr dr Dejanu Stanojeviću priznanje za najboljeg menadžera.
Dragan Ivanović