Cepter pazario i u Banji, carstvo sve veće

Izvor: B92, 10.Mar.2017, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cepter pazario i u Banji, carstvo sve veće

Beograd -- Biznismen Filip Cepter proširio je svoje poslovno carstvo kupovinom još jednog hotela u Srbiji, pa ih sada u regionu ima ukupno šest.

Kompanija Cepter kupila je hotel „Zvezda” u Vrnjačkoj Banji za million i po evra i planira da u njegovo renoviranje uloži do 10 miliona evra, navodi se u saopštenju kompanije.

„S obzirom na to da se 'Zvezda' nalazi na izvoru termalne vode, planiramo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da hotel pretvorimo u zdravstveni, kongresni i turistički centar Vrnjačke Banje. Topla, lekovita voda koja izvire u Banji i koja se vekovima koristi za lečenje”, piše u saopštenju.

Hotel se nalazi na samoj promenadi u centru banje i počeo je da radi 1980. godine. Na 11.455 kvadratnih metara nalaze se 133 sobe i apartmani s kapacitetom od 200 kreveta. „Zvezda” je poznata i po kongresnoj dvorani (1.200 mesta), jedinoj u region, i sportskom centru, a od skijališta je udaljena samo 16 km.

Kompanija Cepter poseduje još pet hotela: hotel „Palas” u Banjaluci (2006), hotel „Drinu” u Bajinoj Bašti i vilu „Drina” na Perućcu (2006), „Cepter hotel” u Bosanskoj Dubici (2012) i „Cepter hotel” (2014), u centru Beograda, na Terazijama 10.

Kompanija Cepter poseduje i sedam fabrika u Nemačkoj, Italiji i Švajcarskoj.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.