Završetak sportske hale do sredine juna

Izvor: TvojPortal.com, 17.Apr.2011, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završetak sportske hale do sredine juna

 
(rasina.net) VRNJAČKA BANJA - U selu Vrnjci kod Osnovne škole „Mladost“ u toku je izgradnja Sportske hale.Predsednik Mesne zajednice Vrnjci Života Smiljanić tim povodom kaže da se sa radovima kasni zbog zime i pojave vode prilikom iskopavanja temelja zgrade.Sada je sve u redu i radovi su nastavljeni punim tempom.

 

U ovom selu u narednih mesec dana MZ će realizovati u saradnji sa pogonom ED >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Vrnjačka Banja akciju postavljanja uličnog svetla u celom selu a do krajam ove godine,rešiće se i druga pitanja.Vlasnik gradilišta Milun Vučićević na kraju dodaje da posle postavljanja betonske stope sledi postavljanje armiranih betonskih stubova i zidova,spremna je i krovna konstrukcija,pa će i pored problema radovi biti završeni do 17 juna kada ih obavezuje ugovor.Međutim Vučićević napominje da van ugovora ima i nekih dopunskih radova,u svakom slučaju rok se mora ispoštovati,rekao je Vučićević.
 
 

vrnjačka banjasportska halazavrsetakpolovina juna

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.