Vrnjačka Banja dobija akva-park

Izvor: B92, 09.Feb.2014, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrnjačka Banja dobija akva-park

Vrnjačka Banja -- Kompanija iz Barija zainteresovana je za izgradnju hotela, akva-parka i sportsko-rekreativnog centra u Vrnjačkoj banji, pišu "Novosti".

Italijanska kompanija "GVM ker end riserč" iz Barija zainteresovana je za ivesticiona ulaganja u zdravstveni turizam, izgradnju hotela, akva-parka, sportsko-rekreativnog centra "Raj" i druge projekte >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Vrnjačkoj Banji. Ova firma koja spada među prvih pet bolničkih lanaca Evrope, planira da uloži više desetina miliona evra.

To je posle razgovora sa predsednikom vrnjačke opštine Bobanom Đurovićem izjavio dr Frančesko Marinđeli, izvršni direktor međunarodnog odeljenja kompanije GVM. On je ovih dana sa saradnicima boravio u Vrnjačkoj Banji gde je posetio i nekoliko lokacija pogodnih za gradnju zdravstvenih, turističko-ugostiteljskih, i sportsko-rekreativnih objekata.

"Za kratko vreme stekao sam predivne utiske o banji i prirodnim lepotama koje je okružuju, a nadasve o ljudima koji su izuzetno gostoprimljivi i spremni na saradnju. Nastavićemo započete razgovore, a nadam se uskoro i okončati na obostrano zaovoljstvo", rekao je dr Marinđeli.

Razgovorima predstavnika vrnjačke opštine i italijanske kompanije prisustvovali su i Predrag Mikić, savetnik za privredu predsednika Republike, i Zoran Bojanić, narodni poslanik iz ovog kraja.

Italijanska bolnička kompanija GVM sa 23 bolnice u Italiji, Francuskoj, Poljskoj i Albaniji je usmerena ka lečenju kardiovaskualrnih, neuroloških, ortopedskih i onkoloških bolesti i zapošljava više od 5.000 radnika koji godišnje zbrinu - četiri miliona pacijenata.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vrnjačka Banja dobija akva-park

Izvor: GdeInvestirati.com, 10.Feb.2014, 09:48

Kompanija iz Barija zainteresovana je za izgradnju hotela, akva-parka i sportsko-rekreativnog centra u Vrnjačkoj banji. Read More..

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.