Izvor: KraljevoPress.com, 03.Sep.2011, 03:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vrnjačkoj Banji 50.000 gostiju

(Foto: www.vrnjackabanja.biz)
Kraljicu srpskog turizma, Vrnjačku Banju, tokom jula i avgusta meseca ove godine posetilo je 50.000 prijavljenih gostiju, a takva posećenost nije zabeležena za poslednjih 10 godina, kažu u Turističkoj organizaciji Vrnjačke Banje.
Odličnoj turističkoj sezoni doprinele su cene smeštaja, koje nisu menjane od prošle godine, ali i raznovrstan kulturni, muzički i turistički >> Pročitaj celu vest na sajtu KraljevoPress.com << program, od kojih izdvajamo Vrnjački karneval.
U ovu statistiku, međutim, nije uračunato na hiljade neprijavljenih i vikend gostiju, a pozitivan turistički trend Vrnjčani očekuju i u septembru i oktobru.

Nastavak na KraljevoPress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KraljevoPress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KraljevoPress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.