Pukao nasip kod Vrnjačke Banje, mala evakuacija

Izvor: Mondo, 07.Mar.2015, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pukao nasip kod Vrnjačke Banje, mala evakuacija

Pripadnici Sektora za vanredne situacije evakuišu četiri domaćinstva sa desetak ljudi, jer je jutros došlo do pucanja nasipa kod sela Gračac, kod Vrnjačke Banje.

Načelnik Sektora Predrag Marić rekao je za agenciju Beta, tokom noći je oko 200 kuća na Ubu bilo ugroženo, ali je uz pomoć JP Srbijavode voda preusmerena.

Ostatak noći protekao je mirno.

ODRON KOD LOZNICE

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Saobraćaj između Loznice i Malog Zvornika odvija se jednom trakom iz smera Loznice zbog odrone na putu, saopštilo je JP Putevi Srbije.

U saopštenju se navodi da je do odrona došlo na državnom putu Valjevo (Ušće)-Šabac-Loznica-državna granica sa BiH (granični prelaz Mali Zvornik), na deonici Mali Zvornik-Loznica, kod table za mesto Brašina.

Iz Puteva Srbije apeluju na sve učesnike u saobraćaju da koriste zimske gume, da budu posebno oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pukao nasip kod Uba, poplavljeno 30 objekata

Izvor: Mondo, 07.Mar.2015

Pripadnici Sektora za vanredne situacije evakuisao je nekoliko domaćinstava kod Uba, jer je jutros došlo do pucanja nasipa kod sela Gračac. Voda ušla u tridesetak objekata...Iako je situacija kod Uba bila kritična nakon pucanja nasipa, reke su sada u opadanju...Predstavnik Sektora MUP-a za vanredne...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.