Prvi 5D bioskop u Srbiji

Izvor: TvojPortal.com, 02.Avg.2011, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi 5D bioskop u Srbiji

02.08.2011  Izvor: bizlife.rs
Vrnjačka Banja - Vrnjačka Banja je u svoju turističku ponudu uvrstila kao zanimljivu novinu 5D bioskop, sa specijalnim efektima kiše i mirisa.


"Ova novina će doprineti da se ljudi sećaju Vrnjačke Banje i po nečem nesvakidašnjem, nestvarnom i jako uzbudljivom, jer se ova tehnologija po prvi put primenjuje na prostorima Srbij", kaže Goran Karavesović iz >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Turističke organizacije Vrnjačke Banje.
On je precizirao da taj bioskop omogućuje dodatne simulacije pokreta, vibracije na sedištima koje stvaraju realističnu sliku tokom gledanja filma i izazivaju virtuelne senzacije kod gedaoca, pa imaju utisak da se nalaze u središtu zbivanja radnje filma.
Projekcija traje od pet do devet minuta, a bioskop prima devat gledalaca. Radno vreme je od 10-22 sata, a cena 250 dinara.
Sala za projekciju se nalazi na glavnoj vrnjačkoj promenadi, neposredno uz zgradu biblioteke.
*izvor: www.tanjug.rs

filmvrnjačka banja5D bioskop

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.