Nova politika RFZO-a, manje cene lekova

Izvor: RTS, 15.Jul.2014, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova politika RFZO-a, manje cene lekova

Direktor Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Momčilo Babić izjavio je da je RFZO novom politikom uspeo da smanji cene lekova za gotovo 50 posto.

Imamo jednu novu politiku kojom je RFZO smanjio cenu lekova za skoro 50 odsto. Iako nas povremeno napadaju u medijima, to je dobar znak, jer znači da ne radimo za farmaceutske kuće. Mi ne ispunjavamo ničije želje, već radimo za potrebe građana Srbije", rekao je Babić Tanjugu u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vrnjačkoj Banji, gde je posetio Specijalnu bolnicu "Merkur".

Naglašavajući da će biti i novih lekova na listi, Babić je izrazio nadu i da će, u jednom pogodnom trenutku, doći do ukidanja participacije, jer će primenom novog Pravilnika o ceni lekova u Srbiji biti ostvarene velike uštede.

U Specijalnoj bolnici "Merkur" u Vrnjačkoj Banji otvoren je Centar medicinske estetike.

U ponudi Centra medicinske estetike će biti programi lečenja gojaznosti, preoblikovanja tela, anticelulit i relaks programi, a do kraja godine očekuje se uvođenje dentalnog programa, estetske hirurgije i zatezanja kože.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nova politika RFZO-a – manje cene lekova

Izvor: RTS, 15.Jul.2014

Direktor Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Momčilo Babić izjavio je da je RFZO novom politikom uspeo da smanji cene lekova za gotovo 50 posto...Imamo jednu novu politiku kojom je RFZO smanjio cenu lekova za skoro 50 odsto. Iako nas povremeno napadaju u medijima, to je dobar znak, jer znači...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.