Nije teško biti lep: Koliko poznati vode računa o svom zdravlju i izgledu?

Izvor: Svet, 20.Nov.2014, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije teško biti lep: Koliko poznati vode računa o svom zdravlju i izgledu?

 
Mnoge javne ličnostii, prethodnog vikenda bile su na otvaranju „Meseca estetike“ koji se održavao u Vrnjačkoj Banji. Koliko poznati vode računa o svom izgledu i zdravlju, otkrili su u emisiji „Premijera“.
Ja sam tako vaspitana, da uvek brinem o svom zdravlju, da budem fizički aktivna, da budem negovana”, rekla je pevačica Tijana Dapčević.
Njen kolega, pevač Niggor dao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je malo šaljiviji odgovor, onako u njegovom stilu.
“Majka me je non-stop mazala dečijim pomadicama, puderom i svinjskom mašću da bi održavala tu svežinu kože”, našalio se pevač.

“Svi treba da vodimo računa o sebi, to je osnovna kultura, jedan civilizacijski čin. Vodi računa o sebi, budi čist, budi mirišljav, skini šminku pred spavanje, to važi i za muškarce. I to je to”, zaključila je Suzana Mančić.
Njena mlađa koleginica Nina Lečić priznaje da uživa u spa centrima.
“Ja imam jedan nedeljni ritual, odlazim u jedan spa centar gde vežbam i uživam, tako da je to za mene postao stil života. To više nije pitanje estetike, to je pitanje rada na zdravom umu i zdravom duhu, a samim tim i telu”, rekla je lepa voditeljka.

Autor: Jasmina Jovičić, Life Content
Foto: PrintScreen

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Lepota na prvom mestu: Kako poznati brinu o svom izgledu?!

Izvor: Scandal.rs, 20.Nov.2014

Mnoge javne ličnostii, prethodnog vikenda bile su na otvaranju „Meseca estetike“ koji se održavao u Vrnjačkoj Banji. Koliko poznati vode računa o svom izgledu i zdravlju, otkrili su u emisiji „Premijera“...- Ja sam tako vaspitana, da uvek brinem o svom zdravlju, da budem fizički aktivna,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.