LoveFest u Vrnjačkoj Banji

Izvor: TvojPortal.com, 21.Jul.2011, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LoveFest u Vrnjačkoj Banji

/bizlife.rs/ Peti, jubilarni muzički festival u Vrnjačkoj Banji održaće se tradicionalno na Letnjoj pozornici od 5 do 7. avgusta 2011. godine. Sa malim jubilejom došlo je i do promene u nazivu. „The Love Festival“ postao je „LoveFest“, a ove godine nastupiće 16 izvođača na 2 scene.


5. avgust tj. prvo veče rezervisano je za nastup Gramophonedzie, čiji se hit single „Why don`t You“ našao >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << na britanskoj top listi najboljih singlova i na prvom mestu „Dance Chart“-a britanskog MTV-a.

6. avgusta, drugo veče nastupa Silicone Soul, jedan od najpopularnijih sastava u svetu elektronske muzike, vlasnici titule „UK’s finest exports“ kada se radi o urbanoj i underground muzici, pioniri Soma Recordingsa.
7. avgusta, poslednje veče, nastupa bivši frontmen kultne jugoslovenske grupe Haustor, Darko Rundek sa Cargo Triom.
Ove godine Udruženje građana „LoveFest Vrnjačka Banja“ potrudilo se da proslava jubileja bude u znaku podrške mladim ljudima i njihovim umetničkim, sportskim i profesionalnim talentima.
Konkurs za „Mlade DJ nade“ omogućio je da 11 mladih ljudi predstavi svoj talenat neposrednog kreiranja muzičkih numera pred posetiocima LoveFest-a.
16 ekipa imaće priliku da u popodnevnim terminima zabavi publiku i prikaže timski duh, kao i svoja umeća sa loptom na LoveFest Street Basket-u. Muzičku podršku učesnicima i posetiocima pružiće i DJ-evi.
Da LoveFest 2011 protekne u savršenom redu i odličnoj zabavi, pored organizatora, potrudiće se i ukupno 30 volontera/ki i promotera/ki izabranih na konkursu.

Srbijavrnjačka banjamuzički festival

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.