Zvezda putuje u Vranje, navijače karte čekaju i na Marakani

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2018, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda putuje u Vranje, navijače karte čekaju i na "Marakani"

Navijači Crvene zvezde koji žele da prisustvuju Kup utakmici u Vranju moći će da kupe karte i na stadionu "Rajko Mitić".

Dva dana ostalo je do prve takmičarske utakmice koju će fudbaleri Crvene zvezde odigrati nakon oktobarske reprezentativne pauze.

Šampion Srbije u sredu gostuje ekipi Dinama u Vranju, a utakmica će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se igrati na stadionu "Jumko".

Karte za ovaj meč prodavaće se po ceni od 400 dinara. Navijači Crvene zvezde moći će da ih kupe i na blagajnama stadiona "Rajko Mitić".

Blagajne će raditi u utorak od 10 do 17 časova.

Utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije između Dinama i Crvene zvezde igra se u sredu od 14 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliko interesovanje za karte za meč Dinamo - Crvena zvezda

Izvor: JužneVesti.com, 15.Okt.2018

Oko 1.000 karata je do 12 sati prodato za utakmicu Kupa Srbije u Vranju, koju će 17. oktobra na stadionu "Yumco" igrati domaći Dinamo i aktuelni šampion Srbije Crvena zvezda. Nema većih gužvi, ali je interesovanje veliko, kažu u Turističkoj organizaciji Vranja...Prodaja je počela u 9:30 u prostorijama...

Nastavak na JužneVesti.com...

Kosanović: "Ozbiljno protiv Metalca, iako je kvalitet na našoj strani"

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2018

Trener fudbalera Napretka Milorad Kosanović rekao je danas da njegova ekipa predstojeću utakmicu protiv Metalca u Kupu Srbije shvata veoma ozbiljno i pored toga što je, kako je istakao, kvalitet na strani tog kruševačkog tima...Fudbaleri Napretka u sredu dočekuju Metalac u utakmici šesnaestine...

Nastavak na Sportske.net...

Uoči utakmice izmedju Dinama i Crvene Zvezde u Vranju „planulo“ 2.000 ulaznica

Izvor: Danas, 15.Okt.2018

Predsednik i trener superligaša iz Vranja Dragan Antić, izjavio je danas, da je za utakmicu šesnaestine finala Kupa Srbije u fudbalu protiv Crvene Zvezde koja se igra u sredu od 14 sati na stadionu Pamučnog kombinata „Jumko“ prodato čak dve hiljade ulaznica. Članak Uoči utakmice izmedju Dinama...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.