Zmija u amortizeru automobila

Izvor: JUGpress.com, 27.Maj.2018, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmija u amortizeru automobila

VRANJE-PREŠEVO-LESKOVAC

Gmizavci i ove godine zadaju muke ljudima, a posebno zbog činjenice da se zavlače na mesta gde ih je teško odmah primetiti.

Zmija stepski smuk od dva metra uvukla se u amortizer automobila carinika S.S. iz Leskovca, koji radi na graničnom prelazu Preševo. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

Gmizavca je primetio u nedelju kada je na benzinskoj pumpi kod Vranja  stao da natoči gorivo. I ovog puta u pomoć priskače Komunalna policija iz Vranja i Vladica Stanković predsednik Udruženja za zaštitu gmizavaca i životne sredine „Poskok“ iz Vladičinog Hana.

Radi  se o neotrovnoj zmiji. S obzirom da se uvukla na mesto koje je veoma nepristupačno intervencija  je obavljena ne na benzinskoj pumpi, već u obližnjem auto-servisu “Tašul” kod Vranja.

Stanković kaže da su na izlaznoj petlji iz Vranja na pumpi  pregledali kamerom automobil i zmiju su pronašli u amortizeru kod zadnjeg desnog točka.

“Sat vremena nam je trebalo da izvučemo smuka. Vlasnik automobila je bio priseban, ali uznemiren. Nakon intervenicije nastavio je put do posla”, kaže predsednik Udruženja.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U automobilu carinika ZMIJA od DVA METRA (VIDEO)

Izvor: OkRadio.rs, 28.Maj.2018, 10:30

U automobil carinika S.S. iz Leskovca zavukao se smuk dužine dva metra, kojeg je vozač primetio na benzinskoj pumpi u Vranju. Carinik S.S. je u nedelju krenuo iz Leskovca na posao na granični prelaz Preševo i u toku puta je stao na benzinsku pumpu u Vranju kako bi natočio gorivo.   Tada...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.