Izvukli zmiju dugačku preko dva metra koja se zavukla u amortizer automobila (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 28.Maj.2018, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvukli zmiju dugačku preko dva metra koja se zavukla u amortizer automobila (VIDEO)

Komunalna policija u Vranju uz asistenciju stručnog lica iz Udruženja za zaštitu gmizavaca i životne sredine „Poskok“ iz Vladičinog Hana, uspešno je izvukla zmiju dužine preko dva metra koja se zavukla u amortizer automobila.

Vlasnik automobila je S.S. referent špedicije iz Leskovca koji radi na graničnom prelazu Preševo, a zmiju je primetio na >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << benzinskoj pumpi u Vranju kada je stao da natoči gorivo.

Načelnik vranjske Komunalne policije Ivica Tašković, objašnjava da se smuk uvukao u amortizer automobila kod zadnjeg dela točka i zbog nepristupačnosti mesta, moralo je da se interveniše u obližnjem auto-servisu.



„Jedan od radnika na pumpi je primetio zmiju. Došli smo odmah nakon poziva, ali se jučerašnja akcija hvatanja smuka završila u auto-servisu jer je morala da se demontira zadnja desna guma od automobila, da bi zmija mogla da se uhvati“, kaže Tašković.

Ovo je, dodaje, najveći zabeležen primerak smuka u dosadašnjim akcijama.

„Često smo na terenu sa Vladicom Stojkovićem iz „Poskoka“ jer je najezda gmizavaca. To se i očekuje s porastom temperature. Apelujemo na građane kada primete zmiju da obaveste odmah Komunalnu policiju i da ne treba da paniče, već samo da ostanu na bezbednoj udaljenosti i da posmatraju to mesto“, napominje Tašković.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.