Živković: Bodovi u Dobanovcima za mirnu zimu

Izvor: SandzakPress.net, 25.Nov.2017, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković: Bodovi u Dobanovcima za mirnu zimu

Trener fudbalera Novog Pazara Marjan Živković rekao je da bi pobeda protiv Budućnosti u Dobanovcima, u utakmici 15. kola Prve lige Srbije, njegovoj ekipi obezbedila mirniju zimsku pauzu. “Sve osim poraza je odličan rezultat, a pobedom bi na važnosti dobio i trijumf nad vodećim Dinamom iz Vranja u prošlom kolu. Imali bismo lepu bodovnu zalihu i mogli bismo da razmišljamo šta i kako na proleće”, rekao je Živković. Uoči poslednjeg kola u prvom delu sezone, Novi Pazar je osmi >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << na tabeli sa 19 bodova, dok je Budućost na 10. mestu a 16. “I u slučaju da dobijemo, nije realan ozbiljniji priključak vrhu, pošto je bodovni zaostatak popriličan. Osim toga, vodeći timovi pokriveni su na mnogo načina i nije realno da se jurimo s njima. Ipak, na proleće možemo početi da stvaramo nov i mlad tim, da gradimo sebi pozicije za sledeću sezonu”, naveo je Živković. On je ocenio da su u ekipi Budućnosti najbolji napadač Djuradj Dobrijević, krilni igrač Nikola Dimitrijević i centralni vezni fudbaler Žarko Jeličić. “Nisu za potcenjivanje, ali daleko od toga da su nepobedivi”, dodao je Živković. Utakmica izmedju Budućnosti i Novog Pazara igraće se sutra od 13.00 u Dobanovcima. (rtvnp)
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

"Sve osim poraza je odličan rezultat"

Izvor: B92, 26.Nov.2017, 12:39

Trener Novog Pazara Marjan Živković rekao je da bi pobeda protiv Budućnosti u Dobanovcima njegovoj ekipi obezbedila mirniju zimsku pauzu. "Sve osim poraza je odličan rezultat, a pobedom bi na važnosti dobio i trijumf nad vodećim Dinamom iz Vranja u prošlom kolu. Imali bismo lepu bodovnu zalihu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.