Žena upucana na Preševu životno ugrožena

Izvor: OkRadio.rs, 07.Mar.2024, 23:57

Žena upucana na Preševu životno ugrožena

Žena koja je ranjena u pucnjavi kod Preševa životno je ugrožena, potvrđeno je u ZC Vranje. Reč je o povredama nastalim upucavanjem.   Prema saznanjima, upucana je žena koja je sa teritorije Srbije, starosti oko 30 godina.   Muškarc koji je pucao na nju je državljanin Makedonije albanske nacionalnosti.   S.T.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Kod naplatne rampe u Preševu muškarac pucao u ženu pa se ubio

Izvor: JUGpress.com, 08.Mar.2024, 00:43

VRANJE-PREŠEVO..Muškarac (1972), državljanin Severne Makedonije, izvršio je večeras oko 21.30 samoubistvo u blizini naplatne rampe kod Preševa a prethodno je teško ranio žensku osobu (1994) državljanku Republike Srbije, saznaje Regionalna informativna agencija JUGpress u istražnim organima...Žena...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.