Izvor: JUGpress.com, 08.Mar.2024, 00:43

Kod naplatne rampe u Preševu muškarac pucao u ženu pa se ubio

VRANJE-PREŠEVO

Muškarac (1972), državljanin Severne Makedonije, izvršio je večeras oko 21.30 samoubistvo u blizini naplatne rampe kod Preševa a prethodno je teško ranio žensku osobu (1994) državljanku Republike Srbije, saznaje Regionalna informativna agencija JUGpress u istražnim organima.

Žena je sa povredama opasnim po život prebačena u vranjski >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Zdravstveni centar i lekari joj se bore za život.

Prema tvrdnjama izvora JUGpressa, očevici su rekli da je ovom pokušaju ubistva i smaoubistvu predhodila svađa.

Istražni organi su na mestu događaja i vrše uviđaj. (kraj) LJS/MN

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preševo: Izvršio samoubistvo pošto je pucao u ženu, ona u teškom stanju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Mar.2024

U pucnjavi u blizini naplatne rampe Preševo mlađa žena je teško ranjena, a muškarac koji je pucao u nju je izvršio samoubistvo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Pucao u ženu koja je bežala od njega kod Preševa, pa sebi oduzeo život

Izvor: JužneVesti.com, 08.Mar.2024

U blizini naplatne rampe kod Preševa, 52-godišnji muškarac je pucao na 30-godišnju ženu koja je izašla iz automobila u kojem su bili zajedno i počela da beži, a nakon toga je izvršio samoubistvo. Žena je teško povređena, operisana je u niškom Univerzitetskom centru i hospitalizovana je u...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.