Za vikend pet saobraćajnih nezgoda, tuče i narušavanje javnog reda i mira

Izvor: juGmedia, 09.Jul.2018, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za vikend pet saobraćajnih nezgoda, tuče i narušavanje javnog reda i mira

Na području Policijske uprave u Vranju, u vreme vikenda od 6. do 8. jula, registrovano je pet saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške telesne povrede, saopštila je PU Vranje.

„Pešak (1969), teže je povređen u centru Bujanovca, kada je na njega naleteo „jugo“ vranjskih registarskih oznaka, a jedno dete je povređeno u blizini Oraovičkog jezera kod Preševa, kada je automobil „reno >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << megan“ sleteo s puta.

Teško povređeni zbrinuti su u medicinskim centrima u Vranju i Nišu, dok je jedna osoba lakše povređena“, navodi se u saopštenju.

Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, zadržano je jedno lice.

U saopštenju se dodaje da je policija registrovala i tri prekršaja iz oblasti Zakona o javnom redu i miru, izazivanje tuče, učestvovanje u tuči i narušavanje javnog reda i mira izvođenjem muzičkog sadržaja.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jugom oborio PEŠAKA

Izvor: OkRadio.rs, 09.Jul.2018

U subotu je u centru Bujanovca došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je teško povređen pešak star 69 godina, saopštila je Policijska uprava u Vranju. Nezgoda se dogodila u ulici Karađorđa Petrovića, kada je na pešaka naleteo vozač (27) „Juga“ vranjskih registarskih oznaka i udario ga prednjim...

Nastavak na OkRadio.rs...

PU Sombor: Više osoba lakše povređeno u saobraćaju na teritoriji ZBO

Izvor: 025info.rs, 10.Jul.2018, 10:05

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 13 saobraćajnih nezgoda u kojima je 13 osoba zadobilo lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je devet vozača. Na teritoriji grada Sombora evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.