Za radove na Južnoj Moravi 55 miliona dinara

Izvor: JUGpress.com, 24.Nov.2017, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za radove na Južnoj Moravi 55 miliona dinara

VRANJE

Radove na rekonstrukciji nasipa na Južnoj Moravi, u petak, su obišli direktor Vodoprivrednog centra „Morava“, Dragoljub Miljoković i predstavnici rukovodstva grada Vranja.

,,Izvode se radovi na izradi novih ustava i rekonstrukciji nasipa u dužini od oko 3 kilometra. Na taj način povećava se stepen zaštite i sigurnosti od poplava, ali i mogućnost evakuacije unutrašnjih voda iz nasipa ka Južnoj Moravi“, rekao je Miljoković.

Zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ovim radovima stvorena je mogućnost za uređenje i dela zemljišta sa druge strane bedema za koji je zadužen Grad Vranje.

„Radi se o kanalima koji odvode višak vode u Južnu Moravu. Ranije sređivanje ovih kanala nije imalo smisla jer ustave nisu radile, ali je sada potpuno drugačija situacija. U što kraćem roku nastojaćemo da realizujemo pomenute radove. Na taj način će obradivo zemljište površine od oko 300 hektara biti potpuno zaštićeno“, kaže gradski većnik zadužen za poljoprivedu, Aleksandar Janjić.

Radove na Južnoj Moravi, preko Kancelarije za javna ulaganja, u ukupnoj vrednosti oko 55 miliona dinara, finansira Republička vlada.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

55 miliona za nasipe na Južnoj Moravi

Izvor: OkRadio.rs, 25.Nov.2017, 11:27

Direktor Vodoprivrednog centra “Morava” Dragoljub Miljojković sa rukovodstvom grada Vranja obišao je radove na rekonstrukciji nasipa na Južnoj Moravi. Radove na uređenju nasipa i ustava  na Južnoj Moravi finansira Vlada Srbije preko Kancelarije za javna ulaganja, u ukupnoj vrednosti oko...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.