ZAPUŠENE ŠAHTE Ponovo se izlila kanalizacija u centru Vranja

Izvor: Blic, 13.Avg.2015, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAPUŠENE ŠAHTE Ponovo se izlila kanalizacija u centru Vranja

U Ulici Bore Stankovića u Vranju izlila se kanalizacija koja je preplavila kolovoz, trotoare, dvorišta, podrume i kupatila velikog broja stanara.

Fekalna kanalizacija sa kojom vlasnici kuća kubure šest godina, ponovo se izlila zbog zapušenih šahti u blizini Vranjske reke.

Jedan od stanara Milomir Radikić kaže da učestalom plavljenju ovog dela naselja najviše kumuju neodgovorni stanari koji u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kanalizacionu mrežu bacaju staru ćebad, pelene, plastične boce i drugi otpad.

Stanari su se gradskom „Vodovodu“ svojevremeno obratili peticijom, ali problem izlivanja kanalizacije nije trajno rešen.

Stanar Miloš Stević naglašava da je Ulica Bore Stankovića bila na prioritetnoj listi za rekonstrukciju od koje su zbog besparice gradske vlasti odustale.

U Javnom preduzeću „Vodovod“ potvrdili su da će terenske ekipe tek 14. avgusta da odblokiraju šahte na kanalizacionoj mreži. Osim nesnosnog smrada i nereda u dvorištima i podrumima,mnogim stanarima život najviše zagorčava činjenica što zbog zagađenih kupatila ne mogu da se okupaju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ponovo se izlila kanalizacija u centru Vranja

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Avg.2015, 11:03

U Ulici Bore Stankovića u Vranju izlila se kanalizacija koja je preplavila kolovoz, trotoare, dvorišta, podrume i kupatila velikog broja stanara...Fekalna kanalizacija sa kojom vlasnici kuća kubure šest godina, ponovo se izlila zbog zapušenih šahti u blizini Vranjske reke...Jedan od stanara Milomir...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.