ZAHLADNELO: U Negotinu i Vranju 23, na Kopaoniku samo 8 stepeni

Izvor: Kurir, 07.Sep.2015, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAHLADNELO: U Negotinu i Vranju 23, na Kopaoniku samo 8 stepeni

U Srbiji sutra pretežno sunčano s najvišom dnevnom temperaturom od 20 do 24 stepena

BEOGRAD - U Srbiji je danas najtoplije u Negotinu i Vranju, gde su u 13 sati izmerena 23 stepena, a najsvežije na Kopaoniku, gde je temperatura osam stepeni.

U Velikom Gradištu, Leskovcu, Zaječaru i Dimitrovgradu izmerena su 22 stepena, objavljeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ). U Kruševcu i Nišu izmeren je 21, Banatskom Karlovcu, Kragujevcu, Smederevskoj Palanci i Kuršumliji 20, a na Paliću, u Somboru, Zrenjaninu, Kikindi, Beogradu, Kraljevu i Chupriji 19 stepeni.

U Novom Sadu, Loznici, Sremskoj Mitrovici, Valjevu izmereno je 18, Požegi 17, Sjenici 15, a na Crnom Vrhu i Zlatiboru 13 stepeni.

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano vreme sa najvišom dnevnom temperaturom od 20 do 24 stepena, saopštio je ranije danas RHMZ. Ujutro po kotlinama i duž rečnih tokova biće kratkotrajna magla, a jutarnja temperatura vazduha kretaće se od sedam do 12 stepeni, dok će vetar biti slab i umeren, severozapadni.

I u Beogradu će sutra biti pretežno sunčano vreme sa slabim i umerenim severozapadnim vetrom, jutarnjom temperaturom vazduha oko 12, a najvišom dnevnom oko 22 stepena. U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 15. septembra, u sredu biti pretežno sunčano vreme.

U četvrtak ujutro i pre podne u južnim, a do kraja dana i tokom noći i u ostalim krajevima, očekuje se jače naoblačenje s kišom, pljuskovima, grmljavinom i lokalno obilnijim padavinama. U petak od sredine dana očekuje se postepeni prestanak padavina, prvo u južnim i centralnim, zatim i u ostalim krajevima. Temperatura vazduha biće malo ispod prosečnih vrednosti. Od subote očekuje se suvo, uglavnom sunčano i malo toplije vreme.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Kragujevac,   Kruševac

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.