Vučić posetio „Jumkov“ štand na Sajmu naoružanja i vojne opreme u Beogradu

Izvor: JUGpress.com, 27.Jun.2017, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić posetio „Jumkov“ štand na Sajmu naoružanja i vojne opreme u Beogradu

BEOGRAD

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon otvaranja Sajma naoružanja i vojne opreme „Partner 2017“ u Beogradu, posetio je štand Kompanije „Jumko“ iz Vranja.

Ovaj vranjski proizvođač u Hali 1 na Beogradskom sajmu, izložio je vojne uniforme i opremu iz svog proizvodnog programa.

Predsedniik Vučić je u razgovoru sa menadžmentom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << „Jumka“ rekao, da je zadovoljan dosadašnjom saradnjom. Posebno se interesovao za jedan izloženi eksponat i izrazio nadu da će i ubuduće saradnja „Jumka“ i države biti u obostranom ineresu, izjavila je za JUGpress, PR menadžer u ovom vranjskom preduzeću, Gordana Savić.

„Jumko“ godinama proizvodi uniforme za Vojsku Srbije i nekoliko stranih zemalja. Izrađuje i odevne predmete i opremu za pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova.

Sajam naoružanja i vojne opreme biće otvoren do 30. juna. Ovo je osmi po redu i održava se svake druge godine.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.