Vranjski skijaši na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj

Izvor: juGmedia, 31.Maj.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjski skijaši na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj

VRANJE – Na Svetskom prvenstvu u nemačkom gradu Unterensingenu, koje će biti održano 4. i 5. juna, učestvovaće šestoro takmičara iz SK ,,Besna kobila”, u disciplini Inline alpine slalom.

,,Ovo takmičenje će poslužiti našoj ekipi za sticanje iskustva. Iako smo najmlađa ekipa na prvenstvu, očekujemo prve bodove na svetskom kupu”, rekao je Đorđe Dedinac, direktor SK ,,Besna kobila“.

Skijaši iz Vranja će biti jedini učesnici iz Srbije, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << će se, kao juniori, nadmetati u seniorskom takmičenju, u slalomu i paralel slalomu.

Predstavnici Srbije biće Mia Dedinac, Anastasija Veselinović, Milica Mitić, Jovana Jovanović, Nevena Stojković i Andrej Stojanović. Odlazak ekipe u Nemačku finansiraće Grad Vranje.

Milan Zdravković
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Vranjski skijaši na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj

Izvor: JUGpress.com, 01.Jun.2016, 10:58

VRANJE..Na Svetskom prvenstvu u nemačkom gradu Unterensingenu, koje će biti održano 4. i 5. juna, učestvovaće šestoro takmičara iz SK ,,Besna kobila”, u disciplini Inline alpine slalom...,,Ovo takmičenje će poslužiti našoj ekipi za sticanje iskustva. Iako smo najmlađa ekipa na prvenstvu,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.