Vranjski pčelari organizovano posetili sajam u Beogradu

Izvor: OkRadio.rs, 18.Feb.2022, 12:08

Vranjski pčelari organizovano posetili sajam u Beogradu

U organizaciji Grada Vranja, članovi pčelarskih udruženja “Matica” i “Pčelica”, posetili su 13. državni pčelarski sajam pčelara, pčelarske opreme i potrošača pčelinjih proizvoda, održanom na beogradskom sajmu. Na dvodnevnoj manifestaciji više od 70 izlagača predstavilo je i prodavalo svoje proizvode.    Osim meda, na sajmu su mogli da se nabave i oprema i uređaji za proizvodnju meda.    Pčelari su bili u prilici da se upoznaju i sa aktuelnim inovacijama u ovoj oblasti i nabave opremu po posebnim uslovima.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Pčelarstvo

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Vranjski pčelari na sajmu u Beogradu

Izvor: Danas, 18.Feb.2022

U organizaciji Grada Vranja, članovi pčelarskih udruženja "Matica" i "Pčelica" posetili su 13. Državni pčelarski sajam pčelara, pčelarske opreme i potrošača pčelinjih proizvoda, održanom na Beogradskom sajmu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.