Izvor: JUGpress.com, 16.Jan.2020, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjski naprednjaci odgovaraju Dverima

VRANJE

Na saopštenje koje je juče izdao za javnost Srpski pokret Dveri u Vranju, saopštenjem punim uvredama reagovao je Gradski odbor SNS, koje prenosimo u celosti.

“Šta drugo očekivati od pristalica dokazanog fašiste i nasilnika Boška Obradovića u Vranju, osim gole mržnje, kritike radi kritike i iznošenja neistina i laži?

Pre svega, vama iz Dveri ne može pomoći Specijalna >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << bolnica u Vranjskoj Banji i zato nas čudi vaše navodno interesovanje i briga o njenom daljem statusu. Možda da pokušate da se kolektivno obratite, jer vas nema puno, drugim specijalizovanim ustanovama koje bi verovatno mogle da vam pomognu.

Međutim, jedna stvar nam nije jasna, a to je gde ste bili svih ovih godina dok je Vranjska Banja uništavana, razarana, pljačkana, dok su je funkcioneri prodavali za stan u Vranju ili radno mesto u Beogradu, dok je 40 godina hotel koji pominjete kao spomenik nebrige i političkog bezobrazluka i nesposobnosti stajao pored reke Banjštice? Gde ste bili dok su uništavane ulice, putevi i zatvarana radna mesta u Vranjskoj Banji?

Koliko ste zlonamerni, jadni i bedni u svom političkom delovanju, a povrh svega politički nesposobni, bez ideje i namere da nešto bolje ponudite građanima, najbolje govori upravo vaše tzv. saopštenje o navodnoj brizi za Vranjsku Banju, koje objavljujete u trenutku kada se u Vranjskoj Banji radi više nego ikada u poslednjih nekoliko decenija, u trenutku kada je u Vranjskoj Banji uloženo preko 400 miliona dinara zahvaljujući Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću koga nikad nećete pobediti na izborima.

Gospodo iz Dveri narod nije slep. I svi znamo koji je vaš problem, a to je što vas građani neće i ne vole. Ne dobija se poverenje građana tako što vaš lider dodje u Vranje pa uništi prvo čega se dohvati, tako što bije i tuče žene, tako što nosi vešala i motorne testere po Beogradu. Poverenje se dobija ozbiljnim radom i odgovornim radom.

A kako vi niste za ozbiljan rad, najiskrenije vam poručujemo da se držite ambasadora, da nastavite da po pamet idete u ambasade, da se držite vešala, motki, sprejeva i motornih testera, a ozbiljne poslove ostavite odgovornim ljudima koji su svojim dosadašnjim radom i rezultatima pokazali kako se ozbiljno radi i kako se Srbija gradi i razvija“, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS Vranje.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Dveri

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.