Vranjski maratonci u MILANU sa 10.000 trkača

Izvor: OkRadio.rs, 26.Mar.2018, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjski maratonci u MILANU sa 10.000 trkača

Vranje - Proteklog vikenda, “Vranjski maratonci” su učestvovali na dve trke. U Milanu u Italiji, na polumaratonu su učestvovali Aleksandra Stamenov, Irena Đorđević, MIlan Andjelković, Siniša Stanković i Mirko Đorđević.    U ovoj trci učestvovalo je preko 10.000 takmičara.   U Novom Sadu, polumaratonsku trku su istrčali Miloš Antić i Milovan Trajković.   Narednog vikenda naše atletičare očekuju čak tri trke.    U subotu je planirana planinska trka na Goču i štafetni polumaraton u Skoplju, dok u nedelju “Vranjski maratonci" učestvuju na polumaratonu i maratonu u Jagodini.  
Pogledaj vesti o: Milan Stanković

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Maratonci iz Vranja na trkama u Milanu i Novom Sadu

Izvor: JUGpress.com, 26.Mar.2018

VRANJE..Tokom vikenda na polumaratonu koji je održan u italijanskom gradu Milano učestvovali su i članovi AK „Vranjski maratonci“, Aleksandra Stamenov, Irena Đorđević, Milan Andjelković, Siniša Stanković i Mirko Đorđević...Oni su  bili među 10.000 takmičara...Članovi ovog...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.