Izvor: OkRadio.rs, 05.Jun.2023, 09:35

Vranjski maratonac ostvario normu na Svetskom prvenstvu

Vranjski maratonac Siniša Stankovic ostvario je normu za Svetsko prvenstvo u ultramaratonu koje ce se u decembru odrzati u Kini. Siniša je na Paliću trčao ultramaraton od 24h. Siniša je istrčao 202 kilometara i na tajn način ostvario normu koja je iznosila 200km.   Pored njega članovi Ak Vranjski maratonci su ovog vikenda trčali u Banjaluci i Ohridu.   Idućeg vikenda 20 članova učestvuje na trci u Velesu.  
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Ultramaratonac Siniša Stanković iz Vranja istrčao normu za Svetsko prvenstvo u Kini

Izvor: Danas, 05.Jun.2023

Siniša Stanković, član Atletskog kluba Vranjski maratonci na Paliću je istrčao normu u disciplini ultramaraton za Svetsko prvenstvo koje će biti održano u decembru ove godine u Kini.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.