Izvor: JUGpress.com, 09.Sep.2019, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjski biciklisti na Hilandaru

VRANJE

Grupa od devet biciklista iz Vranja, članova Planinarskog kluba „Železničar 2006“, vratila se sa Svete Gore do koje su putovali, a i vratili se biciklima.

Motiv za ovako dug put na dva točka bio je da se poklone najvećoj srpskoj svetinji Hilandaru.

U poslednjih nekoliko godina bila je to treća bajk tura ove grupe do Svete Gore.

Od Vranja do luke Uranopolis, gde >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << su se ukrcali na brod za Hilandar, računajući i povratak do Vranja, ovi veliki ljubitelji rekreativnog bicilizma imali su iza sebe više od 63 časa efektivne vožnje. Na dva točka  prevalili su 925 kilometara.

Za njima je ostalo ukupno 7.605 metara visinske razlike.

Vranjski biciklisti svake godine imaju jednu kraljevsku etapu, a to je ovoga puta bio Hilandar, kažu u PK „Železničar 2006“.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.