Izvor: JUGpress.com, 14.Jul.2020, 21:54

Vranjski SNS protiv Tončeva

VRANJE

Godine urušavanja institucija Srbije, njene rasprodaje i bankrota su odavno za nama. Smena vlasti koja je nastupila pobedom Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića, otvorila je sasim novo poglavlje nacionalne istorije, saopštio je danas vranjski SNS.

“Jug Srbije godinama oseća posledicu parazita društva Novice Tončeva, koji osim besramnog bogaćenja na račun partije kojoj pripada, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << leči svoje frustracije napadajući upravo one zahvaljujući kojima se jug Srbije više ne pustoši, već unapređuje investiranjem, izgradnjom i rastom životnog standarda njegovih građana.

Dragan Stevanović, državni sekretar u ministarstvu privrede, je najčešće meta ovog surduličkog probisveta, upravo jer je uz inicijativu Aleksandra Vučića, najviše doprineo da se posebna pažnja usmeri na jug Srbije.

Iako je SPS kao koalicioni partner dao svoj doprinos u radu i rezultatima koje je ostvarila aktuelna vlast, to nikako ne može biti opravdanje za nekog ko je iskoristio učešće u vlasti isključivo radi umnožavanja sopstvenog bogatstva.

Jasno je da fukare i lezilebovići poput Novice Tončeva ne praštaju uspeh, naročito onaj koji je ostvaren tu gde su navikli da ušuškani u partijsko leglo, egzistiraju na plećima običnog čoveka kome sem časti, ništa drugo nisu ostavili.

Mi iz Srpske napredne stranke nećemo ćutati na osionost ovog izgrednika. Bahatost nikome dobro nije donela, neće ni ovom vlastodršcu i kabadahiji”, navodi se u saopštenju SNS..

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

SNS: Godine bankrota su ODAVNO ZA NAMA

Izvor: OkRadio.rs, 15.Jul.2020, 10:31

Godine urušavanja institucija Srbije, njene rasprodaje i bankrota su odavno za nama, a smena vlasti koja je nastupila pobedom Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića, otvorila je sasim novo poglavlje nacionalne istorije, saopštio je vranjski SNS u svom odgovoru Novici Tončevu. Jug Srbije godinama...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.