Vranjska opozicija najavila promociju Saveza za Srbiju u Vranju

Izvor: juGmedia, 15.Sep.2018, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjska opozicija najavila promociju Saveza za Srbiju u Vranju

Predstavnici vranjskih odbora Demokratske stranke, Narodne stranke, Srpskog pokreta „Dveri“ i Socijaldemokratske stranke najavili su danas na gradskom šetalištu promociju Saveza za Srbiju koja će se održati u četvrtak 20. septembra u 18 časova u velikoj sali Skupštine.

Prema rečima predsednika vranjskog GrO DS u Vranju Slobodana Stamenkovića, lideri >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Saveza za Srbiju kojeg čine deset političkih stranaka, pokreta i sindikata predstaviće tada program od 30 tačaka i razgovarati sa građanima u Vranju.

„Mi danas delimo flajere građanima na kojima su 30 tačaka kako bismo ih informisali čemu teži Savez za Srbiju. Borba Saveza je borba za slobodne izbore, za pravo na dostojanstven život, za pravo da svako može slobodno da izrazi svoje mišljenje i da se na kulturan, demokratski i dostojanstven način bori za svoje ideale“, rekao je Stamenković.

Reč je, kako kaže, o borbi za ravnopravnost građana i ostvarivanje punih medijskih sloboda. 

„Želimo da zaustvimo pritiske izvršne vlasti na medije, da obrazovanje mora biti kvalitetno i dostupno svima i da svi građani imaju pravo na rad. Živimo u gradu gde je nepotizam dostigao neverovatne granice i gde su obrazovane kvalifikacije manje bitne od članstva“, istakao je Stamenković.

On je najavio prisustvo predsednika DS Zorana Lutovca na promociji Saveza za Srbiju u Vranju. 
Pogledaj vesti o: Delimo

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Opozicija u Vranju najavila promociju Savaza za Srbiju

Izvor: JUGpress.com, 15.Sep.2018

VRANJE..Na gradskom šetalištu u Vranju predstavnici lokalnih odbora Demokratske stranke, Socijaldemokratske stranke, Srpskog pokreta „Dveri“ i Narodne stranke najavili su promociju Saveza za Srbiju koja će biti održana, u četvrtak, 20. septembra, u velikoj sali Skupštine grada u 18 časova...Predsednik...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.