Vranje: podeljen novac za kulturu

Izvor: TvojPortal.com, 13.Maj.2011, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje: podeljen novac za kulturu

13.05.2011.  Autor: Jelena Stojković | Izvor: Južne vesti

VRANJE - U Skupštini Vranja predstavnici grada potpisali su ugovori sa korisnicima sredstava za finansiranje i sufinansiranje 38 projekata iz oblasti kulture.

Vranje: podeljen novac za kulturu

Za realizaciju ovih projekata iz gradskog budžeta namenjeno je 9.100.000 dinara. >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Gradonačelnik Vranja Miroljub Stojčića čestitao je svima čiji su projekti prihvaćeni i istakao da će Grad i dalje težiti da promeni način finansiranja u oblasti.
Na dva konkurisalo Javne ustanove, NVO sektor i pojedinci konkurisali su sa ukupno 74 projekata, od kojih je za realizaciju 38 odobren novac.
Zorana Najdića, gradski većnik zadužen za kulturu, pohvalio je trud svih koji su se javili na konkurs i istakao da komisija nije imala lak posao, kada je trebala da odluči kome da dodeli sredstva.

kulturavranjepodeljen novacprojekati iz oblasti kulture

Nastavak na TvojPortal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vranje: podeljen novac za kulturu

Izvor: JužneVesti.com, 13.Maj.2011

Predstavnici grada potpisali su ugovori sa korisnicima sredstava za finansiranje 38 projekata iz oblasti kulture.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.