Vranje otvara namenski račun za teško obolelu decu

Izvor: OkRadio.rs, 29.Sep.2016, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje otvara namenski račun za teško obolelu decu

Gradsko veće grada Vranja donelo je na svojoj 16. sednici odluku o otvaranju namenskog računa za prikupljanje sredstava za lečenje dece od najtežih bolesti, saopštila je portparol veća Zorica Jović. Na ovaj račun svoje donacije će moći da uplate svi donatori, institucije i svi ljudi dobre volje koji žele i imaju mogućnosti da pomognu bolesnoj deci. - Svi smo svedoci da je ponekad tragičan ishod lečenja najmlađih obolelih od najtežih bolesti upravo rezultat nedostatka sredstava i zato je ova inicijativa Gradskog veća naišla na jednodušnu podršku. Zbog toga, svaka suma, ma koliko na prvi pogled izgledala mala, dobrodošla je.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Grad otvara račun za pomoć deci oboleloj od karcinoma

Izvor: JUGpress.com, 29.Sep.2016

VRANJE..Na osnovu odluke Gradskog veća Vranja otvoren je namenski račun za prikupljanje novčanih sredstava za pomoć deci i omladini oboleloj od maligniteta i teških bolesti. Članica Gradskog veća Zorica Jović, pozvala je ljude dobre volje da podrže akciju u koju se prvi uključio Grad Vranje,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.