Izvor: Luftika.rs, 05.Jul.2020, 15:36

Vranje oplakuje doktora Svetislava Mišića: Čuveni lekar nova žrtva COVIDA-19

U nedelju u ranim jutarnjim satima u Kliničkom centru u Nišu, u 67. godini života od posledica korona virusa, preminuo je dr Svetislav Mišić, čuveni vranjski specijalista interne medicine i magistar endokrinologije.
Mr sci. med. Dr Svetislav Mišić, rođen je 1954. godine, rođen 1954. godine u Vranju, gde je završio Gimnaziju.
Diplomirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je na Medicinskom fakultetu u Nišu, gde je završio je postdiplomske studije iz endokrinologije, i specijalističke studije iz interne medicine, pišu Večernje Novosti.
Ostavio je veliki trag u naučno-istrazivačkom radu u oblasti lečenja od dijabetesa i gotovo ceo svoj radni vek vodio je Dispanzer za lečenje dijabetesa u Domu zdravlja u Vranju.
Pacijenti, kolege i prijatelji pamtiće ga kao nesebičnog i dobrog čoveka uvek tu da im ukaže i zdravstvenu i svaku drugu pomoć, a potom i kao vrsnog stručnjaka i velikog profesionalca u medicini.
Za sobom je ostavio suprugu, ćerku i sina.
Vreme i mesto sahrane biće naknadno saopšteni.
Zbog rasta broja zaraženih koronavirusom u Vranju je proglašena vanredna situacija.
Heroji ne smeju biti zaboravljeni: 10 srpskih lekara koji su izgubili bitku sa COVID 19

Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužan dan za Vranje: Korona odnela još jedan život

Izvor: VOM.rs, 05.Jul.2020

Tužan dan za Vranje: Korona odnela još jedan život. . U Nišu je danas u 47. godini života, od posledica korona virusa preminuo još jedan Vranjanac, Nebojša Filipović. Ovo je tužan dan za naš grad, jer je u prepodnevnim satima saopšteno da je takođe u Nišu preminuo dr Svetislav Mišić. Redakcija...

Nastavak na VOM.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.