Vranje jedan od 10 u Evropi sa najboljim uslovima za poslovanje

Izvor: juGmedia, 15.Jan.2014, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje jedan od 10 u Evropi sa najboljim uslovima za poslovanje

VRANJE – Magazin ,,FDI Intelligence“, deo ,,Fajnenšel tajmsa“ na osnovu propisanih kriterijuma proglasio je Vranje za jedan od 10 gradova sa najpovoljnijim uslovima za poslovanje u kategoriji evropskih gradova iste veličine. U konkurenciji 468 gradova i regiona Vranje je zauzelo sedmo mesto, a od srpskih gradova  Zaječar je šesti, dok su iza našeg grada Zrenjanin, Sremska Mitrovica i Ruma.

,,Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je veliko priznanje za Vranje i potvrđuje da je lokalna samouprava u prethodnom periodu intenzivno radila na donošenju odluka u cilju pružanja olakšica investitorima. Trud se isplatio, ne samo u smislu pominjanja našeg grada u prestižnom listu, već i kroz konkretne rezultate. Počela je nivelacija terena u Slobodnoj zoni i vrlo brzo krenuće izgradnja proizvodnih pogona Geoksa i Ditre italia. Pored ovih očekujem i dolazak drugih investitora i upravo danas imamo intenzivne pregovore, koji će, nadam se, uroditi plodom“, izjavio je gradonačelnik Vranja Zoran Antić.

Ceremonija nagrada biće obavljena u Kanu,  a u februarsko-martovskom izdanju magazina biće objavljen veliki članak o Vranju.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Vranje,   Zaječar

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Magazin Fajnenšel tajmsa: Vranje među 10 gradova sa najpovoljnijim uslovima za poslovanje

Izvor: Blic, 15.Jan.2014

Magazin FDI Intelidžens, deo Fajnenšel tajmsa, na osnovu propisanih kriterijuma proglasio je Vranje za jedan od 10 gradova sa najpovoljnijim uslovima za poslovanje u kategoriji evropskih gradova iste veličine, saopštila je danas Gradska uprava Vranja...Navodi se da je u konkurenciji 468 gradova i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.