Vranje izdvojilo 15 miliona dinara za poljoprivrednike

Izvor: juGmedia, 05.Dec.2015, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje izdvojilo 15 miliona dinara za poljoprivrednike

VRANJE - U velikoj sali Skupštine grada, potpisani su ugovori  o dodeli podsticajnih sredstava u poljoprivredi iz budžeta grada u ukupnoj vrednosti od 15 miliona dinara. Čestitajući prisutnima, gradonačelnik Vranja Zoran Antić je rekao da lokalna samouprava ulaže značajna sredstva u razvoj seoskih mesnih zajednica. “Između ostalog, do kraja ove godine, u unapređenje 60 kilometara seoskih putnih pravaca, uložićemo oko 4 miliona evra i to su sredstva isključivo iz budžeta Grada”, rekao je Antić, napominjući da su putevi osnov razvoja poljoprivrede. Poljoprivredne proizvođače sa teritorije Grada Vranja pozdravili su i članica Gradskog veća Zorica Popović i pomoćnik gradonačelnika Žikica Antanasijević. Potpisani Ugovori odnose se na osiguranje, podizanje protivgradnih mreža, podizanje plastenika, nabavku sadnica u voćarstvu i vinogradarstvu, nabavku visokokvalitetnih grla ovaca, bušenje bunara i nabavku opreme za navodnjavanje. (Kraj) Vest Vranje izdvojilo 15 miliona dinara za poljoprivrednike se pojavila prvo najuGmedia.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

15 miliona za poljoprivredu

Izvor: OkRadio.rs, 06.Dec.2015, 08:38

Grad Vranje je sa korisnicima potpisao ugovore o dodeli podsticajnih sredstava u poljoprivredi iz sopstvenog budžeta u ukupnoj vrednosti od 15 miliona dinara. Čestitajući prisutnima, gradonačelnik Vranja Zoran Antić je rekao da lokalna samouprava ulaže značajna sredstva u razvoj seoskih mesnih...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.