Vranje dobija dva teniska terena, vrednost radova 20 miliona dinara

Izvor: JužneVesti.com, 14.Apr.2022, 12:26

Vranje dobija dva teniska terena, vrednost radova 20 miliona dinara

Na Sportsko-rekreativnom centru u Vranju počeli su radovi na izgradnji dva teniska terena, od kojih će jedan biti pokriven kako bi tokom cele godine mogli da ga koriste. Radovi će se odvijati u dve faze i procenjeni su na oko 20 miliona dinara.

Sportski centar već ima dva teniska terena sa šljakom, a nova dva će biti sa betonskom podlogom.

Želja nam je da sportska infrastruktura u gradu bude vrhunska, odnosno da i deca u Vranju imaju sve ili >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << bar približno iste uslove za bavljenje sportom kao i deca u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Tereni sa betonskom podlogom rade se po vrhunskim standardima, koji podrazumevaju najpre nanošenje dva sloja asfalta, s tim što se u završnom sloju nalivaju akrilna vlakna - kaže većnik Nenad Đorđević.

Prema njegovim rečima pripremni zemljani radovi su procenjeni na oko 7,2 miliona dinara, a završne podloge na oko 2,8 miliona.

U drugoj fazi radova planirano je pokrivanje jednog terena profesionalnim balonom, a za taj posao će biti izdvojeno 10 miliona dinara.

Đorđević kaže i da u Vranju postoji veliko interesovanje dece za bavljenje tenisom.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.