Vranje: U kovid bolnici 19 pacijenata, jedan smrtni ishod

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2020, 12:30

Vranje: U kovid bolnici 19 pacijenata, jedan smrtni ishod

U kovid bolnici ZC Vranje hospitalizovano je 19 pacijenata, od kojih su tri pozitivna na koronavirus, a u protekla 24 časa jedna osoba je preminula od posledica tog virusa, objavljeno je danas na sajtu grada.

Kako se navodi, kod 11 pacijenata dijagnostikovana je bronhopneumonija, među hospitalizovanima nema dece, otpusta nije bilo, a jedan pacijent je transportovan u KC Niš.

Tokom jučerašnjeg dana primljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je jedan pacijent, a trenutan broj slobodnih postelja je 161.

U kovid ambulanti u Vranju tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 35 pregleda, od čega je 18 bilo prvih pregleda.

Uzorkovana je krv kod 25 pacijenata i sačinjeno 14 RTG pluća.

Takođe, urađen je 21 brzi test, kao i sedam PCR testova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U Čačku hospitalizovano šest kovid pacijenata, za 24 časa dva prijema

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2020

U Opštoj bolnici u Čačku, na kovid odeljenjima, hospitalizovano je šest pacijenata, podaci su Radnog tima za praćenje širenja virusa korona u Čačku...U protekla 24 časa dva pacijenta su primljena u bolnicu...Za poslednja 24 časa u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.