Vranje: Tuča i eksplozija u kafiću

Izvor: B92, 11.Sep.2011, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje: Tuča i eksplozija u kafiću

Vranje -- Jedna osoba je zadobila telesne povrede opasne po život, a više lica je teže i lakše povređeno u tuči i ekspoloziji u kafiću "Majami" u centru Vranja.

Tuča, u kojoj je učestvovalo više osoba, izbila je tokom noći oko 1.20 sati, nakon koje se čula eksplozija, ali još nije poznato šta je eksplodiralo.

Dežurni hirurg u Zdravstvenom centru Vranje Nenad Nedeljković je rekao da je Hitna pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dovezla N.Z. u teškom stanju, sa ubodnom ranom na levoj strani grudnog koša, i on je smešten na Odeljenju intenzivne nege.

„Pacijent je adekvatno zbrinut na Hirurškom odeljenju. Posle hirurške intervencije njegovo stanje zdravlja je stabilno i pod stalnim nadzorom lekara", kazao je on.

Kafić „Majami" nalazi se u strogom centru Vranja, udaljen jedva stotinak metara od sedišta Skupštine grada.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.