Protekle noći četiri saobraćajne nesreće

Izvor: S media, 11.Sep.2011, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protekle noći četiri saobraćajne nesreće

Tokom protekle noći u Beogradu su se dogodile četiri saobraćajne nesreće u kojima je povredjeno sedam osoba, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U dve saobraćajne nesreće u Zemunu i kod Autokomande povredjeno je dvoje motociklista i jedan suvozač. Bez povreda opasnih po život oni su prebačeni na Urgentni centar.

Na Novom Beogradu kod ulice Pariske Komune povredjene su tri žene, sve >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su bez težih povreda prevezene na Urgentni centar.

Troje teže, a troje lakše povređeno

Gledali smo smrti u oči dok je na nas jurila Hitna pomoć

Poginuo pešak u centru grada

Još jedna muška osoba povredjena je u saobraćajnoj nesreći u Batajnici uz povredu glave, ali u svesnom stanju on je prebačen u Urgentni centar.

Lekari Hitne pomoći tokom protekle noći intervenisali 144 puta, 26 intervencija bilo je na javnom mestu.

"Na zdravstvene tegobe protekle noći žalili su se svi hronični bolesnici, pa su lekari Hitne pomoći imali pune ruke posla", kazala je portparol ove zdravstvene službe Nada Macura.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vranje: Tuča i eksplozija u kafiću

Izvor: B92, 11.Sep.2011

Vranje -- Jedna osoba je zadobila telesne povrede opasne po život, a više lica je teže i lakše povređeno u tuči i ekspoloziji u kafiću "Majami" u centru Vranja...Tuča, u kojoj je učestvovalo više osoba, izbila je tokom noći oko 1.20 sati, nakon koje se čula eksplozija, ali još nije poznato...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.