Vranje: Preminula 3 kovid pacijenta, još 381 zaražen u okrugu

Izvor: OkRadio.rs, 05.Feb.2022, 14:06

Vranje: Preminula 3 kovid pacijenta, još 381 zaražen u okrugu

U toku poslednja 24 časa, u kovid bolnicama su preminula tri pacijenta, saopšteno je iz Zdravstvenog centra (ZC) Vranje. Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid 19 testirano je 758 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga. Analize su pokazale da je 381 lice zaraženo koronavirusom. Od tog broja 202 su iz Vranja, 49 iz Bujanovca, po 33 iz Surdulice i Vladičinog Hana, 27 iz Preševa, 20 Bosilegrada i 17 iz Trgovišta.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povećan broj hospitalizovanih u Vranju

Izvor: JUGpress.com, 06.Feb.2022, 00:15

VRANJE-BUJANOVAC-SURDULICA-VLADIČIN HAN-PREŠEVO-BOSILEGRAD-TRGOVIŠTE..U kovid bolnicama Zdravstvenog centra Vranje, u protekla 24 sata, od posledica korona virusa preminula su tri pacijenta, saopštila je ova ustanova...Hospitalizovana su 93 pacijenta, sedam više nego prethodnog dana. Svi su pozitivni...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.