Izvor: JUGpress.com, 06.Feb.2022, 00:15

Povećan broj hospitalizovanih u Vranju

VRANJE-BUJANOVAC-SURDULICA-VLADIČIN HAN-PREŠEVO-BOSILEGRAD-TRGOVIŠTE

U kovid bolnicama Zdravstvenog centra Vranje, u protekla 24 sata, od posledica korona virusa preminula su tri pacijenta, saopštila je ova ustanova.

Hospitalizovana su 93 pacijenta, sedam više nego prethodnog dana. Svi su pozitivni na >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << korona virus i sa upalom pluća. Na kiseoniku je 45 pacijenata. Na bolničko lečenje primljeno je 17, a otpušteno sedam lica.

Sa kovid infekcijom u Pčinjskom okrugu je još 381 lice od testiranih 758 građana.

Na teritoriji grada Vranja su evidentirana 202 nova slučaja. U Bujanovcu je 49 zaraženih, Surdulici i Vladičinom Hanu po 33, Preševu 27, Bosilegradu 20 i Trgovištu 17, zvanični su podaci Gradskog štaba za vanredne situacije.

Prema podacima Zdravstvenog centra, u kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 528 pregleda, od kojih 182 prva.

U Kovid ambulanti za decu pregledano je njih 70 i urađeno 56 antigenskih testova. Među decom 21 je pozitivno na korona virus, devet predškolskog i 12 školskog uzrasta.

Od početka imunizacije do sada su date ukupno 118.274 doze svih vakcina. U petak je vakcinisano 59 građana Srbije i osam državljana Severne Makedonije, saopšteno je iz Zdravstvenog centra u Vranju.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.